ULTRAZVUK

Acuson Sequoia

Izvorni ACUSON Sequoia ™ vjerojatno je najpopularniji ultrazvučni sustav koji je ikad stvoren. 

U kvaliteti slike, osjetljivosti boja i naprednim načinima snimanja, ACUSON Sequoia bila je – i još uvijek je referentna vrijednost u industriji.

Na sustavu ACUSON Sequoia, svaka se pojedinačna komponenta sastavlja kako bi se omogućilo sustavu da točno prati ultrazvučni signal tijekom cijelog puta signala. Sve je to vođeno ciljem točnog predstavljanja ljudske biologije. Siemens Healthineers naziva ovu tehnologiju snimanja BioAcoustic.

 

Prva izravna prednost nove generacije sustava ACUSON Sequoia je izuzetno brza, potpuno fokusirana slika u B načinu rada bez pogoršanja razlučivosti bliskog ili dalekog polja. Razvijene su jedinstvene i patentirane tehnologije koje omogućuju gotovo potpunu eliminaciju artefakata u boji i dublje prodiranje od konvencionalnih ultrazvučnih sustava.

 

Druga izravna prednost je protok i osjetljivost boje bez treperenja ili artefakata na kretanje.

 

Treća prednost dolazi u obliku dubokog prodiranja u tkivo bez utjecaja na kvalitetu dijagnostike. Tim stručnjaka je opsežno istražio rješenja koja bi kliničarima omogućila da s pouzdanjem i jasnoćom slikaju pacijente različitih konstitucija. Iz ovog je istraživanja nastao novi pretvarač – DAX (duboki trbušni pretvarač). DAX može prodrijeti u dubinu do izvanrednih 40 cm. Zajedno sa sustavom ACUSON Sequoia po prvi puta je moguće isporučiti sliku u dubinu bez narušavanja dijagnostičke kvalitete.