LABORATORIJSKA DIJAGNOSTIKA | ANALIZA URINA

Clinitek Advantus

Clinitek Advantus je čitač urinskih test-traka namijenjen prvenstveno laboratorijima. Kapaciteta 500 uzoraka/sat zadovoljavaju potrebe i vrlo velikih laboratorija. Instrument je jednostavan, točan i praktičan za svakodnevnu rutinsku analizu urina.

Jednostavnost – komunikacija s instrumentom provodi se dodirom zaslona (tzv. touch screen).

Brzina – moguće je analizirati čak 500 uzoraka u samo jednom satu.

Točnost – standardizirano je vrijeme očitanja rezultata, a samo očitanje se provodi na nekoliko valnih duljina kako bi se izbjegli netočni rezultati zbog interferencija drugih spojeva koji se nalaze u urinu. Kalibracija instrumenta provodi se automatski prije svake analize urina i ne zahtijeva dodatno vrijeme, a daje dodatnu sigurnost!

Praktičnost – ispis rezultata moguć je ugrađenim termopisačem i to u jednoj, dvije ili tri kopije. Opcija bi-direkcionog umreženja predstavlja pravu blagodat za velike laboratorije. Unos demografskih podataka bolesnika nije obvezan, a ako se odučite za tu opciju, tada samo treba odabrati način koji vam najviše odgovara – manualno, preko centralnog računala ili čitačem bar-koda. S obzirom na činjenicu da je riječ o laboratorijskoj opremi, postoji i dio programa namijenjen pohrani rezultata kontrolnih materijala.

Izuzetna primjenjivost – čitač automatski očitava i, ako tako odlučite, na nalazu ispisuje i boju urina.

Za detaljne informacije možete nas kontaktirati na laboratorijska.dijagnostika@medilab.hr .