Povijest

Tvrtku MEDiLAB osnovao je 1991. godine u Zagrebu gospodin Marko Džepina koji je i danas vlasnik i generalni direktor. Prvi uredi MEDiLAB-a bili su na Novoj cesti, u obiteljskoj kući.

Od samog osnivanja tvrtka je zastupala u Hrvatskoj renomirane kompanije  B. BRAUN i BAYER Diagnostics.

Sa svega 4 zaposlenika koji su bili zaduženi za uvoz, promociju, prodaju i distribuciju proizvoda tvrtki BAYER i B. BRAUN te uz puno (doista puno!) rada izgrađen je MEDiLAB kakav poznajete danas.
Naš rast i razvoj bili su brzi, ali ne i neočekivani. Proaktivnost, kreativnost, radinost i pouzdanost bila su obilježja zaposlenika iz 1991. godine i svih onih koji su se od tada zaposlili u MEDiLAB-u.
I danas su to osnovne vrijednosti koje tražimo, njegujemo i razvijamo kod svih zaposlenika. Vjerujemo da su upravo te vrijednosti osnova kvalitetnog odnosa s poslovnim partnerima i preduvjet uspjeha.
Danas tvrtka MEDiLAB ima 64 zaposlenika. Zastupamo tvrtke B. BRAUN, Ascensia Diabetes Care, Siemens Healthineers i Diesse.
Dinamično okruženje današnjice postavlja nam svakodnevno nove izazove kako u privatnom tako i u poslovnom svijetu. Godine uspješnog poslovanja na tržištu medicinskih proizvoda, znanje i iskustvo zaposlenika, trajna izobrazba i potreba za novim znanjem, čine nas pouzdanim i proaktivnim sudionikom svijeta medicine u Republici Hrvatskoj.
I predstavljaju jamstvo uspjeha koji se nastavlja!