O NAMA

Povijest

Tvrtka MEDiLAB osnovana je 1991. godine u Zagrebu. Osnivač, gospodin Marko Džepina, i dan danas je vlasnik i generalni direktor tvrtke. Prvi uredi MEDiLAB-a bili su na Novoj cesti, u obiteljskoj kući.
Od samog osnutka tvrtka je u Hrvatskoj zastupala poznate kompanije B. BRAUN i BAYER Diagnostics.

Sa samo 4 zaposlenika, ali pun opseg zaduženja (uvoz, promocija, prodaja i distribucija) za proizvode tvrtki BAYER i B. BRAUN te uz puno (stvarno puno!) rada nastao je MEDiLAB kakvog danas poznajete.
Rast i razvoj su bili brzi, ali ne i neočekivani. Proaktivnost, kreativnost, radinost i pouzdanost bila su obilježja zaposlenika, ne samo onih iz 1991. godine već i svih drugih koji su od tada zaposleni u MEDiLAB-u.
Te vrijednosti tražimo, njegujemo i razvijamo. To su temelji kvalitetnog odnosa s poslovnim partnerima i nesumnjivo preduvjet uspjeha.
Danas tvrtka MEDiLAB ima 50 zaposlenika. Zastupamo tvrtke B. BRAUN, Siemens Healthineers, Buhlmann i Diesse.

Radimo u izuzetno dinamičnim okolnostima koje nam svakodnevno postavljaju nove izazove. Puna tri desetljeća uspješnog poslovanja medicinskim proizvodima, veliko znanje i iskustvo zaposlenika te trajna izobrazba, čine nas pouzdanim i proaktivnim sudionikom svijeta medicine u Hrvatskoj.